Personlig træning

Personlig træning inden for vægttab, eller hvis du bare vil have noget mere styrke. Vi sætter os ned og afstemmer vores forventninger, og ser om vi kan finde ud af noget godt sammen. Vi finder ud af, om kemien er der, da den er meget vigtig, når man skal finde sin træner. Det er en meget stor proces af ens liv, derfor er det vigtigt, at man føler, man kan sparre med hinanden, så det også bliver lidt sjovt.

For jeg vil ikke lyve, en livsstilsomlægning er ikke bare træning, kosten skal ind over, hvis man skal have en god effekt, og det er hårdt, det skal man ikke tage fejl af. Jeg går meget op i, at det er nemt, det skal være så hele familien kan være med. Det med, at der er en masse ting, man ikke må, tror jeg ganske enkelt ikke på. En god livsstil er den, man kan holde i længden.

En ting kan man dog være sikker på, hvis man vælger mig som træner, og det er, at jeg er der for dig hele vejen, og klar med et spark bagi, hvis det er det, du trænger til ;o)

Jeg tilbyder både personlig træning for dig alene, men man kan også vælge at træne fire sammen i en gruppe, det er altid billigere, men programmet bliver ens for alle.

Skræddersyet program

Skræddersyet program

Jeg tilbyder en række former for personlig træning
 • Vægttabsforløb
 • Opbygning af styrke
 • Funktionel træning/crosfit
 • Personlig træning enkeltvis eller i gruppe

kr. 10/1 Months

Kontakt mig

Kostvejledning

Hvad tænker du på når ordene kost og motion kommer op?

Jeg tænker, mere energi, sundere livsstil men ikke mindst et længere liv.

Dansk hygge…

I Danmark lever vi generelt alt for usundt. Vi har lært fra vi er små, at det at putte noget i munden er at hygge. Vi er opfostret med det.

Så lad os vende den lidt om.

Vi skal bestemt stadig hygge, men bare med lidt sund fornuft. Livet skal ikke være en kamp med vægten. Det skal komme helt naturligt, at det vi får lyst til at putte i munden, er noget der er godt for os. Det er der, jeg kommer ind.

Jeg har selv ligget og svinget op og ned i vægt i mange år. Jeg ved, hvor svært det er at ændre sine vaner, men jeg ved også, at det kan lade sig gøre med lidt hjælp og coaching.

Det du kan få hos mig er helt nede på jorden. Jeg guider dig stille og roligt frem til en sundere livsstil både via personlig træning, men også igennem din kost.

Det skal gerne blive så enkelt for dig som muligt, og alle kan være med.

Jeg laver en realistisk kost og motionsplan for dig, som du kan få arbejdet ind i din hverdag. Jeg vil ikke lyve for dig, det kræver arbejde. Til gengæld lover jeg, at du bliver både sundere og gladere.

Livsstilsændring

Livsstilsændring

Sammen når vi dine mål. Jeg er med hele vejen
 • Vægttab
 • Opbygning af muskler
 • Kostvejledning
 • Kostprogram
 • Coaching

kr. 10/1 Months

Kontakt mig

Firmatræning

Jeg kan tilbyde forskellige ting i forhold til en firmaaftale. Hvis I som firma ønsker at få noget mere sundhed ind på arbejdspladsen. Det kunne være et simpelt helbredstjek med måling af blodtryk. Det kunne være personlig træning med hver enkelt ansat eller som hold.

Om sommeren kan det både være indenfor, men bestemt også udenfor. Har I selv et træningslokale på arbejdspladsen, så kommer jeg til jer, og ellers kan man lave en aftale i f.eks. Lifeclub både i Ringsted og Roskilde om at få hold op der. Jeg spreder mig ganske langt.

Jeg kan også komme og tjekke, om man sidder rigtigt, rette folk på plads, så man mindsker skader og ømhed. Og så kan jeg komme med råd og vejledning til, hvordan jeres ansatte kan få noget mere sund mad ind i deres hverdag. Mulighederne er mange.

Sundhed på arbejdspladsen

Sundhed på arbejdspladsen

Jeg hjælper jer til en sundere arbejdsplads
 • Helbredstjek
 • Personlig træning enkelt vis eller på hold
 • Retter folk til i deres hverdag
 • Implementere sundere mad
 • Vejledning over nettet

kr. 10/1 Months

Kontakt mig

Rådgivning over Skype

Jeg kan tilbyde forskellige ting i forhold til samtale over nettet. Det kan faktisk både være kostvejledning og rådgivning i forhold til øvelser. Så tag din pc med i træningslokalet og Skype med mig, så retter jeg dig så godt ind, som det er muligt uden selv at være der. Er der noget, jeg kan se, du gør forkert hver gang, henviser jeg dog til en personlig træner, der skal kunne være fysisk tilstede, så du ikke kommer til skade, fordi du laver noget forkert.

Du kan også samle en mindre flok og hyre mig til at lave et foredrag over Skype. I kan vise mig jeres skabe, så rydder vi ud i det sammen. Skype er naturligvis en billigere løsning, og du betaler kun pr. halve time.

Mød mig over Skype

Mød mig over Skype

Rådgivning, når det passer dig
 • Personlig træning via Skype
 • Kostvejledning
 • Rydde op i folks skabe
 • Foredrag

kr. 10/1 Months

Kontakt mig